KAUPPA
MattoMatti

Kaupan kaikki ilmoitukset (75)

Ruusulankatu 8
00260 Helsinki
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
www.mattomatti.fi

Marokkolainen vintagematto 290x155cm
  • Marokkolainen vintagematto 290x155cm
  • Marokkolainen vintagematto 290x155cm
  • Marokkolainen vintagematto 290x155cm
  • Marokkolainen vintagematto 290x155cm
  • Marokkolainen vintagematto 290x155cm
  • Marokkolainen vintagematto 290x155cm
805€ 890€

Marokkolainen vintagematto 290x155cm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 lokakuuta 23:16
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Vanha aito paimentolaismatto upeissa sävyissä ja kuvioissa! Väreistä löydät muun muassa persikkaa, pinkkiä. Boujaad matot tulevat Marokon Keski-Atlas vuoristosta. Alueen matot ovat tunnettuja ainutlaatuisista designeista ja väreistään. Vanhoissa Boujaad-matoissa solmut ovat symmetrisiä, joten kuviot näkyvät selkeästi maton pinnassa. Matot ovat myös helppoja ylläpidettäviä. Vanhat vintage-matot ovat tehty kylän omista lampaista perheen omiin tarpeisiin. Villa on värjätty luonnonväreillä esimerkiksi kasveilla, juurilla, yrteillä ja sienillä. Kuvioinnit ovat berberi-kieltä, joilla maton solmivat naiset ilmaisevat itseään. Koko noin 290x155cm.

Tämä matto toimitetaan pikarahtina kotiovellesi viikossa FedExin toimesta studioltamme Fesistä Marokosta. Mikäli et ole tyytyväinen mattoon, voit palauttaa sen Etu-Töölön showroomille. Palautusoikeus on 14 päivää. Maton hinta sisältää rahdin kotiovelle ja tullauksen. Lisäkuluja ei siis sinulle tule. Voit ostaa tuotteen verkkokaupasta tai paikan päältä sopimalla ajan. Klarnalla voit maksaa tuotteen pienissä erissä.

Katso myös muut myynnissä olevat matot tai kysy toivomaasi kokoa ja haluamaasi värimaailmaa viestillä! Laita seurantaan instagram.com/mattomattiofficial - mattojen lisäksi tarjolla myös keramiikkaa, raheja, tyynyjä jne!

//

Boujaad rugs come from berber region in Middle Atlas mountains. The area is known for multiple unique designs and symmetrical knots. Boujaad rugs use usually less wool, making the designs more visible and rugs easy to maintain. Often you also find soft natural colours that is easy to mix with multiple interior styles.

Asiasanat:
Berber, beniourain, beni ouarain, beni ourain, design, käsityö, lampaanvilla, moroccan rug, boujaad, azilal, ryijy, villamatto, marokko, design, contemporary art rug, modern, morocco, carpet, art deco, decor, sisustus, olohuone, makuuhuone, paimentoilaismatto, boho decor, art deco, funkis, funkkis vintage, marokko matto, Matto-Matti