KAUPPA
HifiPlus

Kaupan kaikki ilmoitukset (57)

67700
Elektroniikka, Viihde-elektroniikka
https://www.hifiplus.fi

QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
  • QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja
899 €

QUADRAL SIGNUM 90 selvä testivoittaja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 tammikuuta 21:11
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
QUADRAL SIGNUM 90 UUSI upea iso lattiamalli uudesta SIGNUM sarjasta.Audio lehden selvä testivoittaja mukana päämerkit ja myös 2 muuta Saksalaista merkkiä.Malli 90 oli ykkönen.Siinä on 3 kpl 6,5" basso/keskiääntä alumiini runko + iso aito silkkidome jossa metalli ritilä joka suojaa lapsilta.

90 malli meni todella matalalle mittauksessa ilman kuminna tarkoittaen että 100Hz in kohdalla basso pysyy tasaisesna ilman korostusta eli kuminaa ja tämä meni todella alas 34Hz-6dB/39Hz.Harvinasita sikäli että jos on 2.3 bassoa samassa tilassa ne vie tilavuutta ja alin basso ei tahdo toistua niin hyvin tässä kuitenkin omat elementit niin poikkeus ja laadukasta työtä.Painetta tuli todella reippaasti pihtaana mitattuna jopa 109dB joka on paljon!!

Mittaus käyrästä näkyy laadun ja tasaisuuden jopa moni HighEnd tason kaiutin ei yllää samaan.Voi jopa verrata tätä äänellisesti moniin jopa 2500e kaiuttimiin.

Sattui toinen samaan kuvaan josta näkee miten bassokumina nousee samalla, alin basso siitä toisesta mittausesta jää siitähuolimatta puutteelliseseksi.Quadral päivastoin menee todella matalalle ja
ilman kuminaa!! Ritiä kiinittyy magneeteilla Quadraalissa.

QUADRAL SIGNUM 90 soveltuu mille musalle tahansa se on hyvin neutraali eli vaikka on kaikuva tila ääni pysyy kasassa eikä ärsytä!! :-)

NYT hintaan joten myymme tehdas netolla erän värit: musta valkoinen ja pikkasen pähkinää.Kysy vielä tarkka hinta kiitos

SUPER TORI HINTA malli 90:::: vain 899 euro ajalle 10/02 - 2023 raj erä/ värejä ovh 1350e pari ja ajalle vielä rahti nolla .Raj.erä.(hinnat nousussa / rahdit jne)

Oli myös Stereoplay lehdessä yksittäisvertailussa 90 malli, sain parhaan maininnan High Light .

MALLI 70 kuten 90 mutta 5" bassoilla nyt 699e ajalle 1002 2023 asti raj erä 799e ovh 1100e raj erä

SAMALLA myymme QUADRAL SIGNUM 20 jalusta malli tehtaan netolla

Tämä malli mitattiin myös Stereoplay lehdessä huippu kehujen kera Mittaus oli upea ja ehkä ainut kertainen sillä näin pienessä kaiuttimessa mitattiin uskomattoman alas menevä bassovaste jos vaikka haluat rakentaa monikanava setti jalustamalleista ei tule gäppiä subiin ollenkaan juuuri sen takia.

SIGNUM 20 jalusta mallin ovh 499e pari NYT pieni raj.erä samalle ajalle 399e pari ja samalle ajalle rahti nolla löytyy musta valkoinen pieni erä pähkinää.

Avattuna kuvassa Signum 20 ja alumiini runkoinen 5.5" bassoelelemnnti upea jakosuodin ei olla säästetty osissa vaan tehty kunnon suodin tämän voi laittaa myös tilaan missä kaikuu sillä keskiääni pysyy kasassa ja diskantin taso on miellyttävä basso ei kumise löytyy mittaus kriittiselle saapi kysymällä.

QUADRAL QUBE aktiivi subeja myös alennettu löytyy uudet mallit 8/10/12" Aktiivi subit kuvassa Myymme nyt kesäkuun 30/12 asti subit tehtaan netolla raj erä/värejä :-) !

Keskikaiutin Signum sarjaan myös kotona - 3 eri väriä kysy kiitos

QUADRAL QUBE 8/10/12 subit kaikki tehtaan netolla kysy hinta kiitos

Innokas Signum omistaja laittoi kuvan osti myös meiltä Denon vaffarin ja hyvin soi.

DENON monikaava laitteita heti varastosta

Hifiplus / telemaTuonti luotettavaa kauppaa v 1986