KAUPPA
Pyöräliike Lybäck Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (12)

Isokatu 21
67100 Kokkola
Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
http://www.lyback.fi

Pelago Brooklyn
  • Pelago Brooklyn
845 €

Pelago Brooklyn

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 kesäkuuta 10:30
Kunto: Uusi
Tuumakoko: -
Lisätiedot
Tyylikäs, rento perinteinen kaupunkipyörä, jossa ryhdikäs ajoasento. 3-vaihteinen. Pelago käyttää pääasiassa eurooppalaisten toimittajien osia ja jokainen pyörä viimeistellään Suomessa.

Brooklynin minimalistinen design on saanut inspiraationsa perinteisestä kaupunkipyörästä, jonka tarkoitus on kuljettaa paikasta A paikkaan B ilman suurempaa hoppuilua. Brooklyn on ajaton pyörä niille, jotka arvostavat kaunista estetiikkaa sekä kiireetöntä ajamista. Se sulautuu osaksi kaupunkimaisemaa niin isojen kuin pienempien kaupunkien kaduilla.

Laadukkaista komponenteista kasattu Brooklyn tuntuu mukavalta ja tasaiselta ajaa. Jäykkä teräsrunko ja pistosuojatut renkaat pehmentävät mukulakivien tärinää ja muita tien epätasaisuuksia.

Tukevat lokasuojat kestävät käyttöä ja suojaavat roiskeilta sadesäällä. Laadukkaiden nahkakenkien tapaan Brooksin nahkasatula pehmenee ajon myötä ja muotoutuu kuljettajan anatomian mukaan.

Saatavilla helppokäyttöisellä napavaihteistolla 3- ja 7-vaihteisena.

Kuten muissakin Pelago-pyörissä, Brooklynissa on kiinnityspisteet etu- sekä takatelineille, joiden avulla saat lisää kuljetuskapasiteettia ja halutessasi tavarat pois harteilta.