KAUPPA
Torqeedo travel 1103 cs sähköperämoottori
  • Torqeedo travel 1103 cs sähköperämoottori
2 460 €

Torqeedo travel 1103 cs sähköperämoottori

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 kesäkuuta 13:31
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Perinteisten kannettavien bensaperämoottoreiden sähköinen ratkaisu on Torqeedo Travel -akkuperämoottori. Se korvaa monessa käyttötarkoituksessa 1-sylinteriset perinteiset 26 hv bensaperämoottorit, perinteisistä ulkoisella lyijyakulla toimivista sähköperämoottoreista puhumattakaan.

Torqeedo ei pelkästään korvaa perinteistä bensamoottoria tai sähköperämoottoria suorituskyvyltään, vaan ylittää ne myös käyttömukavuudeltaan ja hyödyiltään monessa mielessä.

Torqeedon eduista keskeisimpinä mainittakoon: Ei päästöjä, helppo käyttää, lähes huoltovapaa, ei polttoaineilla ja öljyillä lotraamista, kevyt ja helppo kuljettaa -ja käytännössä äänetön!

Kuljetusta varten koneen voi kantaa kokonaisena tai purkaa käden käänteessä 3 osaan: riki, akku ja ohjauskahva. Kuljetuksen ja säilytyksen aikana ei myöskään tarvitse murehtia vuotavia polttoaineita tai valuvia öljyjä. Rakenteellisesti moottori on järeä ja laadukas vakiona peräti 915 Wh kapasiteetilla oleva litium-akku, millä esim. soutuvenekäytössä ajetaan matka-ajoa helposti jopa 10 h. Moottori on laadukas ja kestävä. Moottorin toteutus on hiiliharjaton arvokkailla neodyymimagneeteilla, ja voima siirtyy potkurille suoravedolla. Moottorissa on GPS-yhteys, minkä myötä ohjauskahvan informatiiviselta LCD-näytöltä selviää reaaliajassa mm. nopeus, jäljellä oleva toiminta-aika ja säde. Lataus onnistuu sujuvimmin ja nopeimmin mukana tulevalla verkkovirtalaturilla.

Lisävarusteena on saatavilla latausta varten myös Torqeedo-aurinkopaneeli tai 12-voltin latausta varten tupakansytytinliitäntäinen latausjohto.

Akku latautuu siis rauhallisesti myös 12/24V lähteistä.
Torqeedon koettuasi paluuta perinteisiin bensa- tai sähköperämoottoreihin ei ole!

Travel 1103 C tekniikka:
Ottoteho: 1100 W
Verrattavissa polttomoottoriin: n. 4 hv
Käyttöjännite: 29,6 V
Paino: 17,3 kg
Rikipituus (S): 625 mm
Akkukapasiteetti: 915 Wh
Latausaika 0-100%: n. 12 h vakiolaturilla.
Materiaali: Kevytmetalli ja muovi.

VAIHTO/EDULLISIA RAHOITUKSIA!