KAUPPA
K-Rauta Saarijärvi

Kaupan kaikki ilmoitukset (54)

Myllymäentie 2
43100 Saarijärvi
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
https://www.k-rauta.fi

Pihauuni Muurikka
  • Pihauuni Muurikka
199 €

Pihauuni Muurikka

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 kesäkuuta 13:48
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Muurikka Pihauuni on monikäyttöinen hiilillä tai klapeilla lämpenevä uuni, jossa valmistat erilaisten grilliherkkujen lisäksi rapeapohjaiset pitsat. Pihauuni sopii kaikenlaisille pihoille, mökille ja kaupunkiin ympäri vuoden!

Uunin alaosassa on reilunkokoinen tulipesä, johon hiilien tai klapien lisääminen ruoanlaiton aikana onnistuu helposti ruokia siirtämättä. Tulipesän luukussa on myös kätevä pelti ilmansäätöä varten, jolloin voit helposti säätää uunin ilmanottoa ja sitä kautta myös vetoa savupiippuun. Grillausosassa on oma uuninluukku, jonka kautta ruokien lisääminen ja poisottaminen käy kätevästi. Luukun kautta ruoan valmistumista on myös helppo seurata. Uunissa olevasta lämpömittarista voit seurata uunin lämpötilaa ja lisätä hiiliä tai klapeja tarvittaessa. Pihauunin sivussa olevan kahvan ja pyörien avulla uunin siirtäminen pihalla käy myös helposti.

Pihauunissa valmistat myös maistuvat pitsat pitsakiven avulla. Kuumentamalla pitsakiven uunissa ja kypsentämällä pitsan kuuman pitsakiven päällä saat pitsaan ohuen ja rapean pohjan. Pihauunissa voit käyttää myös erilaisia uunivuokia ja tehdä niiden avulla vuokaruokia tai esimerkiksi savustaa lisäämällä savustuspurut hiilloksen päälle erillisessä astiassa.

Pakkaus sisältää Muurikka Pihauunin, hiiliritilä x 2, grillausritilä x 2, pitsakivi x 1

PAKKAUS
Paino: 29.2 kg
Korkeus: 69 cm
Pituus: 47 cm
Leveys: 62 cm

Uusi.
(ovh.299)

Nouto Saarijärven myymälästä.

Malli esillä, myytävä tuote paketissaan.