KAUPPA
Kuntokauppa.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (26)

Kohmankaari 3
33310 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
https://www.kuntokauppa.fi/?tr

FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä
2 199 €

FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 syyskuuta 08:25
Kunto: -
Tuumakoko: -
Lisätiedot
FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä (690 Wh tehoakku) nyt hintaan 2199 euroa

Tilaa tästä:
https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-ranger-300-sahkomaastopyora?tr

FitNord Ranger 300 on huippuominaisuuksin varustettu ja Suomessa koottu sähkömaastopyörä monipuoliseen käyttöön. Tämä erinomaisesti pitävillä ja rullaavilla renkailla varustettu sähköpyörä on omiaan niin metsäpoluille, hiekkateille kuin kaupunki- ja työmatka-ajoon ympäri vuoden. Voimakas takamoottori momenttitunnistimella, 690 Wh tehoakku, hydrauliset levyjarrut, lukittava joustokeula sekä moderni runkogeometria ovat ominaisuuksia, joita ei tässä hintaluokassa ole totuttu näkemään.

- Suomessa koottu ja suunniteltu
- Takamoottori momenttitunnistimella
- 690 Wh akku / Jopa 140 km kantama
- Hydrauliset levyjarrut
- Lukittava joustokeula
- 8 vaihdetta

FitNord Ranger 300 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 300 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

FitNord Ranger 300 -sähkömaastopyörällä on huoletonta polkea pitkiäkin lenkkejä, sillä suurikapasiteettisella akulla pääsee sähkömoottorin avustamana jopa huikeat 140 kilometriä yhdellä latauksella. Tehokas akku helpottaa arkikäytössä, sillä akkua ei tarvitse ladata välttämättä joka päivä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, sillä pakkanen voi laskea sähköpyörän akun tasoa jopa kolmanneksella. Akku on helppo irrottaa ja viedä sisälle lataukseen; avaa lukitus avaimella ja nosta akku irti rungosta.

FitNord Ranger 300 -sähköpyörän sydämenä toimii moderni momenttitunnistimella varustettu takamoottori. Momenttitunnistin mittaa poljinvoimaa ja säännöstelee sen perusteella moottorin avustusta. Momenttitunnistimella varustettu sähkömoottori saa avustuksen tuntumaan luonnolliselta ja helposti hallittavalta eikä sähköpyörä tunnu ryntäilevältä. Miellyttävän tuntuman lisäksi tästä on hyötyä erityisesti poluilla, liukkaalla ja esimerkiksi vilkkaassa kaupunkiliikenteessä pyöräiltäessä. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla.

Vauhdikkaasti kulkevaan sähköpyörään tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti. Hydrauliset levyjarrut ovat myös varsin huolettomat ja kaipaavat vain harvoin huoltoa.

Ranger 300 -sähköpyörässä on yksinkertaisen toimiva 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. 8 vaihdetta riittävät erinomaisesti kaikkiin tilanteisiin. MotionShift-vaihdevipu on näppärä käyttää; ylemmästä vivusta vaihto suurempaan vaihteeseen, alemmasta pienempää pykälään. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä. Shimano Altus -takavaihtaja vaihtaa viipyilemättä ja varmasti.

Suntour XCM HLO -joustokeula pehmentää ranteille kohdistuvat iskut ja tärinät epätasaisilla teillä ajettaessa ja tuo mukavuutta myös kaupunkiajoon. Joustokeula on myös lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. 2.2 tuumaa leveät Maxxis Ikon -renkaat ovat kevyet ja hyvin rullaavat. Kuvioitu rengas erinomaisella kumiseoksella tarjoaa myös runsaasti pitoa erilaisilla pinnoilla.

Sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 300 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

FitNord Ranger 300 on saatavilla kahdessa eri runko- ja rengaskoossa; 48 cm runko 27,5 tuumaisilla renkailla ja 54 cm runko 29 tuumaisilla renkailla.

Tilaa tästä:
https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-ranger-300-sahkomaastopyora?tr

Tuote saatavilla myös myymälöistämme:

KUNTOKAUPPA TAMPERE
Arkisin klo 10-18
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin suljettu
Osoite: Kohmankaari 3, 33310 Tampere

KUNTOKAUPPA TAMMISTO
Arkisin klo 10-20
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin klo 11-18
Osoite: Sähkötie 1, 01510 Vantaa