KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (210)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

FERM LIVING Desert-nojatuoli musta/shape (319,00)
  • FERM LIVING Desert-nojatuoli musta/shape (319,00)
  • FERM LIVING Desert-nojatuoli musta/shape (319,00)
269 €

FERM LIVING Desert-nojatuoli musta/shape (319,00)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 heinäkuuta 11:49
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Ferm Livingin Desert-nojatuoli on moderni versio ulkokäyttöön tarkoitetusta klassikkokalusteesta: kansituolista. Geometrisen metallirungon varaan kiinnitetty kangasistuin tosin tarjoaa edeltäjäänsä ergonomisemman rentoutumispaikan.

Desert-nojatuoli on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, mutta terassin, puutarhan ja parvekkeen lisäksi siro, lounge-henkinen lepotuoli sopii sisätiloihin täydentämään vaikkapa olohuoneen sisustusta.

Nojatuolissa on jauhemaalattu metallirunko. Irrotettava, kangasmainen istuinosa on tehty kierrätetyistä muovipulloista käsin kehrätystä PET-langasta. Istuinosan voi pestä 30 asteen hienopesuohjelmalla. Istuinkorkeus 20 cm.

Ominaisuudet
L63cm, K77,5cm, S66cm. Teräs, Kierrätysmateriaali, Muovi

Myynnissä yksi hyväkuntoinen mallituoli.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.