Kaupan logo, iso

Sähkötarvikkeet joka sorkalle

VirtaHirvi - Kaikkien rakentajien sankari


Verkkokauppaa www.virtahirvi.fi ylläpitää SähköHirwi (Y-tunnus 2439031-4), valikoimasta löydät kattavasti sähkötarvikkeita ja asiakaskuntana on yksityis- ja yritysasiakkaat, oppilaitokset sekä kunnat. Myyntialue kattaa koko suomen.

VirtaHirven verkkokauppa on perustettu 2015. Toimintavan voi tiivistää yhteen lauseeseen: Tavoitteena on tyytyväiset asiakkaat ja periaatteena avoin, sekä rehellinen kaupankäynti.

Kaupassa ei myöskään harhauteta asiakkaita tolkuttomilla alennusprosenteilla vaan hinnoittelu on tehty laakista kohdilleen, valuuttana toimii euro ei prosentit. Jos alennuksiin törmäät johtuvat ne toimittajien mielenhäiriöistä josta hyötyvät asiakkaatkin, tai sitten kyseessä on poistotuote joka halutaan pois nurkista pyörimästä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja asiakaspalvelun. Lue toimitusehdot.

Vaikka VirtaHirvi veloittaa toimituskulut, niin suosittelen ensin lisäämään tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin ja sitten vertaamaan loppusummaa toimituskuluineen, joskus ilmainen toimitus on asiakkaalle kallis. Jos tuntuu siltä notta olet löytänyt tuotteen minkä hinta ei ole lähellekään kilpailukykyinen niin ota yhteyttä ja kerro se rohkeasti, minä soitan toimittajalle ja kysyn miksi näin on.

Sähkötarvikkeita ja oheistuotteita löytyy melkein 2500 ja uusia ilmestyy valikoimiin viikottain. Jos nyt kuitenkin käy niin ettei etsimääsi tuotetta löydy valikoimasta, ota yhteyttä. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, palvelen myös puhelimitse arkisin 10-16.

VirtaHirven tarkoituksena on tuoda sitä vanhan kunnon kivijalkakaupan palvelua bittiviidakkoon ja myös joustavuutta, jos asiakkaan tarvitsema tuote puuttuu valikoimista niin lisätään sinne, tai tilaukselle sellainen, sitä on tehty paljon ja tehdään jatkossakin.

Tarjouspyynnöt isommista tuotemääristä toivon pitävän sisällään tuotteiden sähkö-, LVI-numerot, tai tarkat tyyppitiedot. Muiden tekemiä tarjouksia en halua nähdä, se ei ole mielestäni reilua ja tällöin pidätän oikeuden kieltäytyä tarjouksen teosta.

KAUPPA
Virtahirvi

Yhteensä 10 ilmoitusta

Kauppatie 4
66300 Jurva
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.virtahirvi.fi

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja