Tori uudistuu

Tervetuloa uudistettuun Toriin!

Tervetuloa uudistettuun Toriin!

Tuttu ja turvallinen Tori on nyt entistä kätevämpi, luotettavampi ja helppokäyttöisempi. Uudistetussa Torissa teet löytöjä nopeammin ja käyt kauppaa sujuvammin. Tutustu uudistuksiin ja ota kaikki irti torittamisesta!

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

ToriDiili - Torin uusi maksu - ja kuljetuspalvelu

Turvallinen maksu ja sujuva toimitus ToriDiilillä! ToriDiili on Torin uusi maksu- ja kuljetuspalvelu, jonka avulla käytetyn tavaran kauppa käy yhtä helposti kuin verkkokaupassa. ToriDiilillä ostat ja myyt tavaraa postitse ympäri Suomen ilman ylimääräistä viestittelyä. Lue lisää ToriDiilistä täällä!

Turvallisempaa kaupankäyntiä

🤝 Tunne kauppakumppanisi

Kurkista kauppakumppanin profiiliin, kun teet kauppoja! Kauppakumppaneiden profiiliin pääset helposti viestiketjuista ja myynti-ilmoituksista. Profiilista näet muun muassa, kuinka kauan kauppakumppanisi on ollut Torin käyttäjä sekä onko tämä tunnistautunut vahvasti. Voit myös kertoa itsestäsi torittajana omassa julkisessa profiilissasi.

✅ Tunnistaudu vahvasti

Voit tunnistautua vahvasti Torissa, jolloin saat profiiliisi ja ilmoituksiisi “Tunnistettu henkilö” -merkin. Merkillä voit näyttää kauppakumppaneillesi olevasi luotettava henkilö. Näet myös, ovatko kauppakumppanisi tunnistautuneet vahvasti. Tunnistautumista varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Entistä parempia löytöjä

🔍 Älykäs haku

Älykkään hakutoiminnon avulla saat osuvampia tuloksia tekemiisi hakuihin. Hakutoiminnon avulla näet nopeasti hakuasi vastaavia suosittuja ilmoituksia sekä ilmoituksia, jotka löytyvät lähialueeltasi. Sijaintisuodatin sijaitsee nyt hakutulossivulla muiden suodattimien tapaan. Löydät edelleen Torista myös kaikki muut ilmoitukset selaamalla ja suodattamalla niitä tuttuun tapaan.

♻️ Uudet osastot

Onko sinulla ilmoituksia Torissa? Tarkista täältä, että ilmoituksesi ovat oikeassa osastossa! Torin tuoteosastot ovat päivittyneet ja palveluun on myös lisätty kokonaan uusia osastoja. Kaikki Torin olemassa olleet ilmoitukset on siirretty uusiin osastoihin, joten suosittelemme tarkistamaan, että omat ilmoituksesi ovat edelleen oikeassa paikassa. Uuden osastojärjestyksen vuoksi saattaa hetkellisesti näyttää siltä, että tietyissä osastoissa on tavallista vähemmän ilmoituksia, vaikka kaikki ilmoitukset edelleen löytyvät palvelusta.

Asuntoilmoitukset löydät Oikotieltä. Autot ja muut kulkuvälineet löytyvät Tori Autot -palvelusta. Pääset asunto- ja autoilmoituksiin myös etusivun ja suositusten kautta.

✨ Tuotesuositukset & hakuvahdit

Tutustu juuri sinua varten räätälöityihin tuotesuosituksiin! Tekemiesi hakujen perusteella sinulle voidaan suositella ilmoituksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Suositukset muodostuvat ajan mittaan osuvimmiksi, kun käytät Toria enemmän. Tuotesuositukset löydät Torin etusivulta.

Oletko tallentanut hakuvahteja? Tarkista täältä, että hakuvahtisi ovat kunnossa! Tuoteosastojen päivitysten myötä myös osa hakuvahdeista on voinut siirtyä esimerkiksi eri osastoon. Suosittelemme tarkistamaan, että tilaamasi hakuvahdit toimivat edelleen toivomallasi tavalla. Saat hakuvahdeista ilmoitukset kerran päivässä sähköpostiisi tai Torin sovelluksella reaaliaikaisesti push-notifikaationa.

Sujuvampaa myyntiä

✏️ Joustavampi ilmoituksenjättö

Teimme ilmoituksen jättämisestä joustavampaa. Nyt voit tallentaa luonnoksia ilmoituksistasi ja julkaista ne myöhemmin. Ilmoituksia voi myös tarvittessa piilottaa, jolloin saat vähemmän turhia yhteydenottoja. Ei ole enää tarvetta merkitä otsikkoon esimerkiksi "varattu" tai "myyty", sillä voit piilottaa ilmoituksen tilapäisesti tai merkitä tuotteen myydyksi.

📊 Tutustu ilmoituksesi tilastoihin

Myyjänä näet tarkempia tilastoja myynti-ilmoituksistasi. Katso, kuinka moni Torin käyttäjä on vieraillut ilmoituksessasi tai tallentanut sen suosikkeihinsa. Tarkemman ilmoitusdatan avulla voit ymmärtää paremmin, kuinka paljon kiinnostusta ilmoituksesi herättää. Huom! Ilmoitustilastot saattavat alkuun olla puuttellisia, kunnes kaikki Torin käyttäjät on siirretty uuteen Toriin.

Mitä pidät uudesta Torista?

Kerro mielipiteesi! Anna palautetta käyttökokemuksestasi.

Pian julkistamme myös Torin upouuden sovelluksen! Tällä hetkellä uuden Torin käyttö selaimessa ei ole suositeltavaa samanaikaisesti Torin vanhan mobiilisovelluksen kanssa, sillä palvelun käytössä saattaa ilmetä vielä teknisiä ongelmia.

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä Torin asiakaspalveluun osoitteessa tuki.tori.fi.